Кои са любимите вредни храни на известните личности

2014-09-29 12:36:00
Кои са любимите вредни храни на известните личности
Снимка: freedigitalphotos.net

Всички сме слушали за капризите на известните личности. Те обичат да консумират определени марки или точно конкретни храни. Разбира се, те се стремят да изглеждат винаги добре, а това изисква доста жертви. Освен спорт и пластични операции, звездите внимават как се хранят и не ядат каквато и да е храна.

 

Но все пак и звездите са хора, които имат изкушения и слабости. Разбираемо е в даден момент да не могат да се сдържат и да им се доядат вредни, но вкусни неща като пица, пържени картофи и бургери. Да, от време на време, звездите изневеряват на строгите си хранителни режими и хапват вредни храни. Кои са любимите кулинарни прегрешения на известните?

 

Харесвате ли Селена Гомес? Тя определено е фаворитка на много хора и изглежда прекрасно. Страхотната ѝ визия не предполага, че тя обича да прекалява с пържени картофи и кисели краставички. Все пак, важното е, че не се отразява на фигурата ѝ.

 

Никол Шерцингер. Друга всеобща любимка и призната красавица също обича да хапва вкусни изкушения. Тя признава, че обожава домашно приготвената храна. Певицата е на мнение, че не съществува нищо по-вкусно и здравословно от хавайската кухня. Споделя, че обожава месо, което задължително е силно подправено.

 

Катрин Зита-Джоунс. Вероятно няма човек, който да не признае перфектното тяло на актрисата. Оказва се обаче, че тя не е изключила напълно бързата храна от менюто си. Признава, че поне един път месечно си позволява да хапне голям бургер или пилешки крилца. Освен това Катрин не крие, че яде каквото иска и така се чувства най-добре.

 

Мъжете в Холивуд също не правят изключение и спазват хранителни режими, за да поддържат добра форма и красиво тяло. Джони Деп е пристрастен към пицата. Казва, че любимата му е с много домати и сирене. Леонардо Ди Каприо също е фен на пицата и не може без нея.

 

Слабостта на Даниел Крейг е в сладкишите. Той похапва всеки ден торта с ванилов крем. Признава, че към всяко ястие добавя и свежи кълнове.

 

Шоколадът е слабост на Бритни Спиърс и тя го консумира всеки ден. Звездата смята, че шоколад, комбиниран с плодове, може да направи светът едно по-хубаво място за живеене. Бритни заявява, че обожава шоколад.

 

Виктория Бекъм се откроява на фона на колегите си. Вместо пици, шоколад и бургери, тя държи на странните храни като скакалци. Те са източници на протеини и са много полезни.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mkvasileva
преди 9 години

Ами Рос Линч?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия